Scheiding tussen advies en bemiddeling

Helderheid in uw financiŽle zaken

Door het (aankomende) provisieverbod zal er steeds meer een scheiding gaan plaats vinden tussen advies en bemiddeling van financiŽle producten.

Bemiddeling in financiŽle producten betekent: het voor u afsluiten / regelen van financiŽle producten.

De bemiddeling in financiŽle producten volgt in de regel op het advies van een adviseur. Tenzij er sprake is van íexecution onlyí: bemiddeling zonder advies.

In de praktijk blijkt dat bijna iedereen meerdere financiŽle producten bij meerdere adviseurs of banken heeft afgesloten. In de toekomst zal het dus gaan inhouden dat als u advies vraagt voor uw financiŽle producten, u daarvoor wellicht meerdere adviseurs gaat betalen.

Aan u de keus natuurlijk, maar naar onze mening is de tijd van meerdere adviseurs straks definitief voorbij.

Met wie gaat u straks al uw financiŽle zaken bespreken?

Uiteraard is het van groot belang dat u vertrouwen heeft in uw adviseur en die adviseur u objectief en vooral onafhankelijk adviseert.

Echt onafhankelijk advies krijgt u alleen als het voor een adviseur waarmee u spreekt niet uit maakt of u een product afneemt of welk product u afneemt.

U kunt er dan voor kiezen een relatie op te bouwen met een allround adviseur die al uw financiŽle zaken combineert tot ťťn integraal advies. Bij TMA Consultancy bent u dan aan het juiste adres. Kijkt u eens hoe zoín integraal advies er uit ziet bij voorbeelden.

Voor alle duidelijkheid: het maakt dus niet uit via wie u uw huidige producten heeft afgesloten, en dat kan ook gewoon zo blijven. U bepaalt dat helemaal zelf.

†Wilt u ook eens vrijblijvend met ons kennis maken, neemt u dan contact met ons op.

Tekstvak: DE UTRECHTSE HEUVELRUG EN OMSTREKEN

†TMA Consultancy†††††††††††††††††† Ervaar dat financieel advies echt anders kan!

Uw eigen financieel adviseur, en zelf bepalen waar u uw producten gaat regelen?

Dat kan!