Waarom het maken van een financiŽle planning en het up to date houden ervan zo belangrijk is

Helderheid in uw financiŽle zaken

Een veel gehoorde uitspraak is: ďwaarom zou ik financieel plannen, ik heb toch alles geregeld?Ē.

Mensen hebben inderdaad op financieel gebied vaak allerlei zaken geregeld: de hypotheek, het pensioen, lijfrente(n), overlijdensrisicoverzekeringen, beleggingen, spaarplannen etc. Vaak zijn deze producten los van elkaar gesloten en is er geen inzicht in de samenhang van de verschillende financiŽle onderdelen.

Voor het nemen van de juiste beslissing omtrent al uw financiŽle producten is naar onze mening het maken van een financiŽle planning altijd de basis. Alleen als u het totaaloverzicht heeft van de huidige financiŽle situatie en die van de toekomst, is het mogelijk om de best passende producten aan te schaffen. Dus of het nu gaat om het afsluiten van een hypotheek, een arbeidsongeschiktheids- of een overlijdensrisico-verzekering, de beste manier om dat te doen is de producten altijd af te stemmen op een totale financiŽle (inkomens)planning.

Regelmatige update

Omdat niets zo veranderlijk is als (de financiŽle situatie van) de mens en zijn omgevingsfactoren, is het maken van een financiŽle planning altijd een momentopname. Bovendien zijn veranderingen in wetgeving en financiŽle producten aan de orde van de dag. Een regelmatige update van een financiŽle planning is dan ook ten zeerste aan te bevelen, zodat u tussentijds ook de regie houdt over uw financiŽle zaken.

U als ondernemer

Als ondernemer weet u als geen ander dat u overal zelf voor moet zorgen. Vrijwel niets wordt meer door de overheid geregeld. Het gevolg is dat u doorlopend wordt geconfronteerd met enorme hoeveelheden informatie van verzekeraars en andere instellingen die allemaal het beste met u voor hebben. Wij staan graag voor u klaar om ook u te helpen bij uw beslissingen op het gebied van de aanschaf van financiŽle producten.

Waarin krijgt u inzicht met een totale inkomensplanning

 Uw inkomen nu en in de toekomst

 Nabestaandensituaties

 Hypotheekmogelijkheden bij verschillende inkomenssituaties

 Ontwikkeling eigen vermogen en het aanwenden voor bijvoorbeeld pensioen of nabestaanden

 Uw huidige voorzieningen: zijn die nog wel toereikend of juist overbodig geworden

 Kunnen de huidige voorzieningen of andere zaken beter of goedkoper

Een abonnement zoals wij dat aanbieden is bij uitstek geschikt om op financieel gebied de juiste en echt onafhankelijke beslissingen te kunnen nemen.

Kortom: u krijgt bij ons inzicht en advies over alle belangrijke aandachtspunten, in eerste instantie zonder de invulling van specifieke producten van aanbieders.

U heeft een vraag of wenst meer informatie?

Tekstvak: DE UTRECHTSE HEUVELRUG EN OMSTREKEN

†TMA Consultancy†††††††††††††††††† Ervaar dat financieel advies echt anders kan!

Uw eigen financieel adviseur, en zelf bepalen waar u uw producten gaat regelen?

Dat kan!