Een abonnement, wat krijgt u daar allemaal voor

 

Helderheid in uw financiŽle zaken

Het woord abonnement zegt het al, als abonnementhouder heeft u recht op een aantal diensten. Hieronder staat wat u van ons kunt verwachten (tarieven maart 2012):

 een (eerste) uitgebreide financiŽle inkomensplanning tegen een vast tarief ad

†††††††††††† Ä 495,- exclusief BTW. Indien u reeds relatie bent van TMA Consultancy zal er †††††††††††† een update met u worden gemaakt tegen een tarief ad Ä 295,- exclusief BTW

 Afhankelijk van het gekozen abonnement regelmatig een persoonlijk gesprek met een (gratis) update van de inkomensplanning (normaal tarief Ä 295,- exclusief BTW). Zie ook de pagina tarieven.

 Al uw financiŽle zaken komen dus regelmatig aan bod (bij de planning en bij de update). Als naar onze mening zaken beter of goedkoper kunnen, dan wijzen wij u daar vanzelfsprekend op.

 Een korting op een hypotheekadvies zonder bemiddeling ad Ä 395,- (exclusief BTW) en Ä 495,- met bemiddeling (geen BTW verschuldigd).

 Tijdens de abonnementsperiode kunt u ons uw vragen stellen over uw planning of andere zaken welke betrekking (gaan) hebben op uw financiŽle planning.

 Second opinion: afhankelijk van het product en te besteden uren in overleg.

 Als u zich voor ondersteuning of advies tot TMA Consultancy wendt en de voorgelegde kwestie valt niet binnen de omschrijving van het abonnement, dan geeft het abonnement u recht op behandeling ervan met een korting ad resp. 25, 20 of 15% op het gebruikelijke uurtarief (zoals vermeld in het dienstverlenings-document).

 

 

Tekstvak: DE UTRECHTSE HEUVELRUG EN OMSTREKEN

†TMA Consultancy†††††††††††††††††† Ervaar dat financieel advies echt anders kan!

Uw eigen financieel adviseur, en zelf bepalen waar u uw producten gaat regelen?

Dat kan!