U heeft een inkomensplanning en een (hypotheek)advies

Helderheid in uw financiŽle zaken

Stel, u heeft een abonnement, uw financiŽle situatie is volledig in kaart gebracht, up to date en er zijn een aantal zaken die u wenst op te lossen of u wilt een hypotheek† afsluiten.

Omdat u precies weet waar de aandachtspunten liggen en welke oplossingen er nodig zijn, kunt u zelf op zoek gaan naar de bijpassende producten. U kunt producten vergelijken en aanschaffen via internet, uw bank, bij TMA Consultancy of andere partijen waar u mee in contact wilt komen.

U bent dus helemaal vrij in uw keuze met wie u uw bemiddelingszaken gaat doen.

Houdt u er rekening mee dat voor het afsluiten van producten organisaties voor u aan het werk gaan en daarvoor kosten in rekening brengen. Ook die organisaties zullen de gemaakte kosten uiteraard aan u doorberekenen.

Zoals vermeld kunnen wij u ook voorstellen doen voor het invullen van de oplossingen. Afhankelijk van de werkzaamheden zullen wij u dan vooraf een opgave doen van de kosten.

Kortom: voor u dus een volledig onafhankelijk advies en volledige vrijheid.

U heeft een vraag of wenst meer informatie?

Aankopen via het internet

Het idee leeft bij velen dat alles wat via internet wordt aangeschaft goedkoper is. De praktijk wijst echter uit dat dat lang niet altijd het geval is, en ook op het gebied van kosten vaak appels met peren worden vergeleken.

 

Tekstvak: DE UTRECHTSE HEUVELRUG EN OMSTREKEN

†TMA Consultancy†††††††††††††††††† Ervaar dat financieel advies echt anders kan!

Uw eigen financieel adviseur, en zelf bepalen waar u uw producten gaat regelen?

Dat kan!